torsdag 1. juli 2010

Shopping og fotball-VM med is og kakao i Lillehammer sentrum

Fotball-VM kan være en utfordring for familiefreden. Spesielt når enkelte familiemedlemmer er mer ivrig enn andre og bare MÅ se alle kampene som Brasil, Argentina, Nederland, Tyskland, Uruguay og de andre lagene spiller. 


Så hva gjør man for at alle skal bli glade og fornøyde? Jo, da er det praktisk å være på ferie i Lillehammer. Med Radisson SAS Lillehammer Hotel som sentralt utgangspunkt, er det bare noen minutters gangavstand til både Maihaugen, Lysgårdbakken, Håkons Hall med Norges Olympiske museum og ikke minst Lillehammer sentrum. 


Sanne liker fotball, men det hjelper med is og kakao når hun skal se en hel VM-kamp sammen med pappa på utestedet KREM i Lillehammer.




















Lillehammer by er ikke verdens største metropol med sine rundt 25.000 innbyggere, men Lillehammer sentrum er trygg og koselig å rusle rundt i. Perfekt for en barnefamilie som oss, uten for mye stress og bråk. Her tar vi livet med ro, shopper litt i gågata og setter oss ned på en av de mange trivelige, intime kafeene og drikker kaffe og spiser is når vi føler for det. Vetle og Oliver rusler litt rundt på egenhånd og ser på musikk og spill i butikkene.

Etter friske aktiviter som rafting, grottevandring, downhillsykling og Elgsafari er en en bytur i Lillehammer sentrum en fin avkobling.

Nesten som en feriedag i ferien!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar