fredag 9. juli 2010

Vetle og Sanne tester Lekeland Hafjell

Lekeland Hafjell er med sitt lekeareal på vel 800 kvadratmeter et av Norges største innendørs lekeland for barn i alderen 0 til ca. 12 år. Flere etasjer i høyden med sklier, hinderløyper, ballbinger, spøkelsesrom og luftkanoner, for å nevne noe.

Beliggenheten, så godt som vegg i vegg med Lilleputthammer, er smart. Hvis man har vært ute en hel dag, eller hvis været er dårlig, er det fint å komme inn her for ungene. Og det beste av alt - her er det ingen organisert lek ut over det ungene selv gjør. Fritt frem, altså.

Med egne lekeavdelinger for barn i alderen 0-3 år, 2-4 år og en hovedavdeling for de over 4 år er Lekeland Hafjell smart utformet. Helt sikkert noen med barn selv som har tenkt ut dette! I tillegg er det mulighet for mor og far å lese aviser, surfe på internett, se tv på storskjerm (Fotball-VM...) inkludert i billetten. 

Vetle og Sanne fikk i oppgave å teste Lekeland Hafjell, med beskjed om at de kunne få hoppe, klatre, krype, balansere, skli, skyte på blink med luftkanon så mye de ville - uten innblanding fra oss voksne. De var ikke akkurat tunge å be. 

Se filmen fra Lekeland Hafjell:

Les mer på Lekeland Hafjells nettside. Her finner du også billettpriser og åpningstider.
Se nettsiden til Hafjell.no for kart til Lekeland. 

PS: Lekeland Hafjell blir på kvelden gjort om til Lazerland, dette skriver vi om i morgen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar